Τό ρεμπετάδικο

Home/Τό ρεμπετάδικο
Τό ρεμπετάδικο 2017-04-28T22:22:45+00:00

«Το Ποντίκι» στέριωσε για τα καλά σ’ αυτό το υπέροχο νεοκλασικό στην Επτανήσου 9 στο Πεδίο Άρεως. Έδωσε χώρο σε νέους καλλιτέχνες να εκφράσουν μουσικά αυτό το Ελληνικό θαύμα που λέγετε «Λαικο-Ρεμπέτικο τραγούδι«

«Το Ποντίκι» ξετρυπώνει ικανούς νέους καλλιτέχνες (η ιστορία το επιβεβαιώνει) και προτείνει κάθε χρόνο ενδιαφέροντα, αξιόλογα προγράμματα με έντεχνα – λαϊκά – ρεμπέτικα – παραδοσιακά από καλούς οργανοπαίχτες και τραγουδιστές.

Η κατηγοριοποίηση του θα ήταν αδόκιμη, όσον αφορά Μεζεδοπωλεία – Μουσικές σκηνές – Ταβέρνες – Ρεμπετάδικα – Μουσικά στέκια, όλες αυτές οι κατηγορίες εμπεριέχονται με μοναδικό τρόπο στο «Ποντίκι».

«Το Ποντίκι» είναι ιδιαίτερη πρόταση «ΙΣΩΣ» μοναδική στη διασκέδαση. Έχει την δική του ταυτότητα είναι «Το Ποντίκι«. Κάποιοι ειδικοί το ονομάζουν «ΣΧΟΛΗ» στη λαϊκή διασκέδαση.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρούμε τις νέες τάσεις, τους νέους δημιουργούς, ώστε να ενσωματώνουμε στο πρόγραμμά μας τα σπουδαία τραγούδια τους.

Η λαϊκή μουσική είναι πολιτισμός και έτσι την αντιμετωπίζουμε!

Ο χώρος είναι λιτός – ζεστός – φιλικός. «Το Ποντίκι» φροντίζει τι θα πληρώσετε. Οι προτάσεις του είναι τίμιες. Τα πιάτα που προσφέρουμε είναι από τα χέρια μας με άριστες πρώτες ύλες.

Φέτος το σχήμα είναι δεμένο με σπουδαίες φωνές και χαρισματικούς μουσικούς.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ 

ΝΙΚΟΣ ΠΛΙΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΙΟΣ

ΑΡΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ

ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Translate »